Back to All Events

Konsert med Kokken Tor


nyfront2 copy.jpg

Kokken Tor kjem til Songdal og har lova 2 timar med fullt trøkk. Dette blir ein høydare du ikkje lyt gå glipp av. Dei er eit av Noregs mest populære og etterspurte band til å presentere norsk rock på norsk.  Kokken Tor besøkte Duehuset på nøyaktig samme tidspunkt i fjor, og fylde teltet til randen av norskrockelskande publikum!

Kokken Tor er eit norskrock coverband. Med eit repertoar som består av det absolutt beste innan norske rockeslagerar, fangar dei publikum i si hule hand og tek dei med på ein hardtslåande hitkonsert med låtar frå Dum Dum Boys, deLillos, Jokke og Valentinerne, CC Cowboys, Ingenting og Postgirobygget m. fleire. Bandet består av musikarar med bakgrunn frå mange år på vegen i forskjellige band. I tillegg til eit energisk sceneshow er Kokken Tor kjend for å gje det dei har for at lokalet skal koke opptil fleire gongar før arrangøren kuttar straumen!

Bandet har de siste årene jobbet seg opp et rykte for å være det "galneste" og "råeste" norskrock partybandet som ruller langs norske veger.


Earlier Event: February 23
Fjellsportkveld
Later Event: February 24
Den store fjellsportfesten