Back to All Events

Stand-up med Dag Sørås og Lars Petersen

Dag Sørås

Hardtslåande, utfordrande, kunnskapsrik og radikal. Legg til fantastisk morosam så har du Dag Sørås.

Sidan sin første opptreden i 2002 har Dag, med sin kompromisslause og ærlege stil, bygd seg opp til å bli ein av dei mest nyskapande, produktive og suksessrike komikarane her til lands. Dette gav han Komiprisen for Årets nykommar i 2007 og Stå-opp prisen i 2012, ein pris har også har vært nominert til tre ganger tidlegare.

Dag har også gjort stor suksess i soloshowa “D-Dag Live” (2011), “Kognitiv Dissonans” (2014) og “Ekkokammer” (2016). Alle tre førestillingane hausta lovord frå både presse og publikum. Sistnemnde sikra han prisen “Årets Stand-up komikar” under Komiprisen 2016.

Kjenneteikna til Dag på scena er brutal ærligheit, både ovenfor seg sjølv og sitt liv, men også mot verda rundt seg. Med dagsaktuelt og samfunnssrefsande materiale er han nok ikkje eit soleklart førsteval for eit firma som er glad i rød nese og parodiar, men for dei som blir med inn i hans univers er han skarp, givande og veldig morosam.


Lars Petersen

Lars Petersen har dei siste åra jobba seg inn og opp i det norske humormiljøet med ein sjølvironisk og til tider mørk humor.

Han har stått på scener over heile landet og varma opp for Dag ved fleire anledningar.


Lars kjem frå Wesenlund sin heimstad, Horten.

Earlier Event: February 20
Fjellsportkviss
Later Event: February 20
Opningsfesten held fram