Her kan du sjå programmet for 2019. Programmet for festivalen 2020 er ikkje fastsatt.

Onsdag 20. februar

Torsdag 21.februar

Fredag 22.februar

Laurdag 23.februar

Søndag 24. februar

Guida turar og kurs

Me har ikkje fastsatt turar for Fjellsportfestivalen 2020.

Sida blir oppdatert fortløpande

 

TORSDAG 20.FEBRUAR

Fredag 21.FEBRUAR

Laurdag 22.FEBRUAR

Søndag 23. Februar

Sogndal Freeride - Noregscup

Hei alle sammen!

Vi har dessverre dårlige nyheter til dere. Grunnet betydelig mindre snø enn vanlig, vil det dessverre ikke være mulig å gjennomføre freeride konkurranse i Sogndal denne vinteren. Mange lommekjente skikjørere har saumfart hele området, men konklusjonen fra alle er entydig; Skiforholdene i Sogndal er generelt gode, men i områder som er aktuelt for en freeride konkurranse er det dessverre for lite snø til å gjennomføre på en forsvarlig måte. Vi mener derfor at det er riktig å avlyse nå, i respekt for dere kjørere. 

Til tross for lite snø i de bratteste sidene er mulighetene for supre skiopplevelser og mye moro i aller høyeste grad fortsatt til stede, og vi håper at så mange som mulig av dere vil ta turen til Sogndal og bli med på å lage liv og røre under Fjellsportfestivalen. Vi garanterer god stemning!

Vi håper mange tar turen, og blir med på alt det andre som skjer under festivalen. Det hadde vært moro å sett noen av dere på startstrek under Rakkar Open.
 

Lykke til med resten av sesongen

Har dere spørsmaål vedrørende Sogndal Freeride, kontakt rennleder Henriette Landro på henriettelandro@hotmail.no

Om du trenger overnatting får du rabatterte priser på Qulity Hotell Sogndal som er plassen der all moroa skjer på kveldstid. Bruk rabattkoden FJELLSPORTFESTIVALEN2019 når du bestiller rom, så får du ein god pris. Bestill rom her.