Onsdag 21. februar

Årsmøte i Sogn Fartsfykarlaug

Åpningssermoni: Dampskipskaien Open Winter edition

StandUp-onsdag

Torsdag 22.februar

Arena Rindabotn opner

Sogndal Freeride - norgescup

Skryting og Lyging med Sondre Kvambekk

Fredag 23.februar

Konsert med Oral Bee & Mr. Pimp-Lotion

Rakkar Open

Skigalla - ta din finaste skidress på!

Laurdag 24.februar

Death by Unga Bunga

Lurkarlagets RindaRando

Kinesisk Utfor med Lurkarlaget

Søndag 25. februar

Barnas Fjellsportfestival

Barnas Fjellsportfestival

Barnas Fjellsportfestival

Guida turar og kurs Fjellsportfestivalen 2018

Me nyttar berre tindevegleiarar, tindevegleiarar under kvalifisering og andre NF-godkjente instruktørar under Fjellsportfestivalen, for at du skal vere trygg i fjellet og for at du skal få dei proffaste instruktørane med den beste kompetansen til å vise deg fjella i Sogn. Sogndal er i særstilling når det gjeld tettleik av nordtindguidar pr.innbyggar og det ynskjer me at du skal nytte godt av under festivalen.

Sidan Fjellsportfestivalen ønskjer å vere ein arena for kunnskapsoverføring og læring om ferdsel i vinterfjellet velger me å tilby guida turar og kurs til blodtrimma prisar.  Sjå dei ulike tilboda for gjeldande pris på nett din tur/kurs.

Hugs! For å kunne bestille guida turar og kurs under Fjellsportfestivalen må du ha festivalpass.

Har du spørsmål ang turar, nivå på turen eller utstyr kan du gjerne ta direkte kontakt med våre dyktige guider på mail: post@breogfjell.no

Dette er dine guidar under Fjellsportfestivalen 2018

Vegard Vereide.PNG

Vegard Vereide

Sigurd Felde.PNG

Sigurd Felde

Per Magne Bakke.PNG

Per Magne Bakke

Endre Vonheim.PNG

Endre Vonheim

bg.png

Henrik Lapp

Marit Svarstad Andersen.PNG

Marit Svarstad

Gjert Grødal.PNG

Gjert Grødal

Ken Pettersen.PNG

Ken Pettersen

Halvor Dannevig.PNG

Halvor Dannevig

Øystein Henjum.PNG

Øystein Henjum

bg.png

Thomas Scheiber

Linda Hallandvik.PNG

Linda Hallandvik

Sondre Kvambekk.PNG

Sondre Kvambekk

 

TORSDAG 22.FEBRUAR

Fredag 23.FEBRUAR

Laurdag 24.FEBRUAR

Sogndal Freeride - Noregscup

Sogndal Freeride arrangeres samstundes som Fjellsportfestivalen. I år har festivalen 10 årsjubileum og har lagt opp til eit program som vil vere ein jubilant verdig. Så i tillegg til ein rå Freeride konkurranse i Noregs beste snø kan vi love ei veke i Sogndal med folkefest og ekte skiglede i heile bygdi. 

Festivalpasset er sjølvsagt inkludert i påmeldingsavgifta og i tillegg får du rabatterte priser på Qulity hotell Sogndal som er festival hotellet der all moroa skjer. For rabatterte priser på hotell ta kontakt direkte på mail: booking.sogndal@choice.no

Fjellsida til årets konkurranse er enda ikkje satt, men vil være ei fjellside i Sogndaladalen som står til snøforholda og den aktuelle skredfaren under arrangementet. Info kjem ut så raskt det er mogleg.

Konkurransen er satt opp torsdag 22. februar, men fredag (23.), laurdag (24.) og søndag (25.) blir satt opp som værdagar.

  • Hoveddommer under Sogndal Freeride er Alexander Kristiansen.
  • Rennleiar: Henriette Landro, henriettelandro@hotmail.no
  • Påmeldingsavgift: 1500kr (inklusiv festivalpass)
  • Påmeldinga startar 12.desember klokken 12:00 og stenger 21.januar kl.00.00.  Ein komite vil fortløpande vurdere dei påmelde kandidatane. Lista er full når 60 kvalifiserte kjørarar er påmeld.

Etter litt problemer er vi nå godt igang med å sende ut invitasjoner. Vi har fått det luksusproblemet at vi har 70 påmeldte men bare 60 plasser. Det betyr at vi ikke kan garantere alle plass. De 40 første er hovedsakelig kjørere med seeding fra Norgescup eller andre konkurranser. Disse får invitasjon i første omgang. Kriteriene vi bruker for å velge ut deltakerne er seeding i Norgescup, deltakelse i andre konkurranser, erfaring og når du meldte deg på. De som meldte seg på sist har altså mindre sjanse til å komme med. De resterende 20 plassene må vi vente med til mandag 29.01 med å fylle opp for å se om det kommer noen påmeldinger gjennom FWQ systemet (noe som er tvilsomt da dette er en 2* konkurranse). FWQ dealen ble dessverre landa såpass sent at det ikke ble helt optimalt med påmeldingen.

Om du får e-post med invitasjon så er det der med en link til betaling, den må gjennomføres innen 5 dager. Gjør du ikke det så mister du plassen din.

Påmeldinga skjer her:
https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=222750

For meir informasjon angående festivalpogram gå inn på Fjellsportfestivalen.no