Transport

Fjellsportfestivalen jobbar for å være eit miljøvennleg arrangement.

Me oppfordrar alle festivaldeltakarar til å velje så miljøvennlege transportmetodar som mogleg ved reise til og frå. Det går buss til Sogndal frå alle kantar av landet, og me organiserar shuttlebussar til og frå dei ulike turane og aktivitetane under sjølve festivalen. Det er med andre ord gode grunnar til å la bilen stå igjen heime!

Det vil gå shuttlebuss til Hodlekve frå Skysstasjonen. Festivalen har noen få p-plasser på skysstasjonen og de er forbeholdt våre leiebiler. Det er moglegheit for parkering fleire stader i Sogndal sentrum som krev betaling mellom 08-17, og gratis etter kl 17.  Sogndal kommune tilbyr gjennom samarbeidspartner EasyPark ei rask og enkel parkeringsløysing via ein app på smarttelefonen din. For oversikt over parkeringsplassar i sogndal, gå inn på sida:

http://www.sogndal.kommune.no/easypark-oversikt-over-parkeringssoner-og-takstgrupper.5923906-392998.html

DET ER FOR TIDA IKKJE HØVE TIL Å PARKERE PÅ QUALITY HOTELL SOGNDAL, DÅ PARKERINGSPLASSANE ER VEKK I FORBINDELSE MED UTBYGGING AV HOTELLET. 

52-sogndal+buss1.jpg

Regionbuss

Bussruter frå Oslo: Linje NX170 (Sogn og Fjordane-ekspressen) har fliere daglege avganger tur-retur Oslo-Sogndal.

Bussruter frå Bergen: Linje NX450 (Sognebussen) har fleire daglege avganger tur-retur Bergen-Sogndal.

Sjå www.nettbuss.no for meir informasjon.

PL1A0873.JPG

Bil

Dei som må ta bil, oppfordrar me alle til å fylle opp bilen med flest mogleg vennar. I tillegg til at samkøyring er meir miljøvennleg enn å køyre aleine, er det ikkje minst mykje hyggelegare!

Har du bil med ledige plassar? Eller vil du på Fjellsportfestivalen, men har ikkje moglegheit til å ta buss eller køyre eigen bil? Sjekk ut Fjellsportfestivalens samkjøringsside på Facebook. Gje ein lyd her - og vips så har du fått deg både transport til festivalen og nye vennar.

Shuttlebuss til Rindabotn

Det vil vere jevnlege avgangar med shuttlebuss til festivalarenaen i Rindabotn frå Skysstasjonen i Sogndal under heile festivalen I tillegg organiserar me shuttlebussar til og frå dei ulike turane og aktivitetane.

IMG_1951.jpg

Laussnøekspressen

Laussnøekspressen går torsdag til søndag gjennom Sogndalsdalen og plukkar opp alle som kjem frå Hodlekveskogen. Første avgang fra Selseng ca kl 11, siste buss 15.45 fra Selseng og 16.30 fra Rindabotn. Fleire bussar går kontinuerleg. Gratis for alle med festivalpass, elles vanlege prisar.

Gå til snøbuss.no i nettlesaren på mobilen din for kart over haldeplassar og posisjon til bussane i sanntid.

NB! Stopper kun i nummererte busslommer.

Hzfjellsportfestival.png

Leigebil i under Fjellsportfestivalen

Toyota Hertz tilbyr utleige av personbilar og varebilar i Sogndal og omegn. Fjellsportfestivalen er glad for å ha dei med på laget!

TILBOD! Ved framvising av festivalpass får du 15% rabatt på leigebil hjå Toyota Hertz.

For meir info sjå: http://toyotasogn.no/hertz/