Programmet oppdaterast fortløpande

Onsdag 20. februar

Torsdag 21.februar

Fredag 22.februar

Laurdag 23.februar

Søndag 24. februar

Guida turar og kurs

For prisar og påmelding, klikk på den aktuelle turen/kurset.

 

TORSDAG 21.FEBRUAR

Fredag 22.FEBRUAR

Laurdag 23.FEBRUAR

Søndag 24. Februar

Sogndal Freeride - Noregscup

Dao braka da snart laust før ein ny fjellsportfestival og freeride konkurranse. Sogndal freeride arrangerast som i fjor i samband med fjellsportfestivalen. Mi satsa pao at mi e heldige me været i aor og, slik at mi kan fao ein raoe freeride konkurranse i 2019!

Akkurat so i fjor kan mi lova ei veka i Sogndal me folkefest, mykje goe skikjøyring i Norges beste pudder og ekta skiglede i heile bygdi.

Info:

Fjellsida til årets konkurranse er enda ikkje satt, men vil være ei fjellside i Sogndaladalen som står til snøforholda og den aktuelle skredfaren under arrangementet. Me prøve også å finna ein side kor det logistikk messig Ikkje skal vere så vanskeleg å ta seg frem til fjellsiden. Info kjem ut så raskt det er mogleg.  

Konkurransen er satt opp torsdag 21. februar, men fredag (22.), laurdag (23.), søndag (24.) blir satt opp som værdagar. Det blir også lagt opp til kjørermøte kvelden før konkurransen onsdag 20. februar.

 • Rennleiar: Henriette Landro, henriettelandro@hotmail.no

 • Festivalpasset er sjølvsagt inkludert i påmeldingsavgifta og i tillegg får du rabatterte priser på Qulity hotell Sogndal som er plassen der all morroa skjer. Bruk rabattkoden FJELLSPORTFESTIVALEN2019 når du bestiller rom, så får du ein god pris. Bestill rom her.

 • Det er også i år lagt opp til å kunne kjøpe 3 dagers heiskort for rabbatert pris i tillegg til påmeldingsavgift. Denne pakken vil ligge under egen klasse og koste 2200kr. 

Festivalpasset inkluderer: 

 • Delta gratis på alle føredrag og konsertar på hotellet - På kveldstid skjer det mykje spanande på hotellet, og har du festivalpass kjem du gratis inn på alle foredrag og konsertar under festivalen.

 • Gratis inngang på afterski - Som seg hør og bør arrangerer me heidundrande afterski både fredag og laurdag. Som eigar av festivalpass går du sjølvsagt gratis inn.

 • Delta gratis på konkurransar -  Med festivalpass kan du også melde deg på alle dei andre konkurransane i regi av festivalen utan kostnad. 

 • Gratis bussreise til og frå Rindabotn (skitrekket) - Det går buss frå Quality hotell Sogndal til Rindabotn med jamne mellomrom kvar festivaldag, som også returnerer til hotellet fleire gonger om dagen. Sjå rutetider her 

 • Gratis aktivitetar i Rindabotn - I Rindabotn blir det liv og røre kvar dag under festivalen. Mange leverandørar tek turen, og du får moglegheita til å prøve det aller nyaste utstyret. Til og med det som ennå ikkje er for sal! I tillegg blir det mykje anna moro i Rindabotn, med leikar, uhøgtidelege konkurransar, musikk og eit yrande liv.

 • Gratis bussreise med pudderekspressen i Sogndalsdalen - Køyrer du ski i Hodlekveskogen og endar opp på riksvegen so kjem det ein buss og plukkar deg opp og køyrer deg tilbake til skitrekket. Pudderekspressen heiter den, og den går so lenge trekket er ope.

 • 20% rabatt på dagskort i Sogndal Skianlegg Hodlekve (Rindabotn) - Vis fram festivalpasset ditt i skranken når du kjøper ditt heiskort i Hodlekve

 • Moglegheit til å kjøpe guida turar og kurs til spesialprisar - Fjellsportfestivalen samarbeider med Bre og Fjell, som er spesialistar på kurs og føring innan fjellsport. Alle turar og kurs vert leia av erfarne fjellguidar. Med festivalpass får du kjøpt turar og kurs til sterkt rabatterte prisar i høve originale prisar.

 • Moglegheit til å kjøpe deg plass på andre interessante og lærerike kurs under festivalen. - Det er ikkje bere foredrag og konsertar på festivalhotellet på kveldstid. Det blir og mogleg å melda seg på fleire spennande kurs.

Om du trenger overnatting får du rabatterte priser på Qulity Hotell Sogndal som er plassen der all moroa skjer på kveldstid. Bruk rabattkoden FJELLSPORTFESTIVALEN2019 når du bestiller rom, så får du ein god pris. Bestill rom her.